Algemene informatie


Hoe lang duurt de voorstelling?

De voorstelling duurt ongeveer 70 minuten.

Zit er een pauze in de voorstelling?
Nee, er is geen pauze tijdens de voorstelling.

Is de voorstelling geschikt voor volwassenen en kinderen?
Ja, De Wettertoer is een familievoorstelling, geschikt voor jong en oud(er). Voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar.

Kan ik vooraf een drankje drinken?
Ja, de horeca in het Sportbreak Cafe is geopend voor en na de voorstelling. U bent van harte welkom om een hapje en/of drankje te komen drinken.

Is de voorstelling in het zwembad?
De voorstelling wordt gespeeld in en om het zwembad van Sportstad Heerenveen. Het publiek zal plaatsnemen op tribunes aan twee zijden van het zwembad.

Moet ik speciale kleding of schoenen aan?
Het zwembad en de lucht in het zwembad is verwarmd. Het advies is om luchtige kleding aan te trekken. In verband met hygiëne ontvangt publiek voor de tribunes op de begane grond plastic hoesjes om over de schoenen heen te trekken.

Is de voorstelling geschikt voor minder validen?
Ja, op de locatie is een lift aanwezig en er zijn per voorstelling een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor minder validen. Voor beschikbaarheid en reserveren neemt u contact op via info@dewettertoer.nl.

Hoe laat begint de voorstelling?
Up uw ticket staat vermeld hoe laat de voorstelling begint. Op zaterdag 16 oktober begint de voorstelling om 13.00 en 16.00 uur. Op zondag 17 oktober om 13.00 uur.

Waar kan ik parkeren?
U kunt (gratis) parkeren op het parkeerterrein van Sportstad Heerenveen (Abe Lenstra Boulevard 23-Q, 8448 JA Heerenveen). Houdt u er rekening mee dat een gedeelte voor het Abe Lenstra stadion een blauwe zone is met een tijdslimiet. We raden u aan om buiten deze zone te parkeren.

Wat als ik te laat ben?
Mocht u te laat zijn, dan kunnen we u helaas niet meer toelaten in de zaal. Dit omdat de zaal tijdens de voorstelling verduisterd is, er gebruik wordt gemaakt van water en om de veiligheid van bezoekers, personeel en artiesten te waarborgen. Kom daarom ruim op tijd naar De Wettertoer.

Heb ik een vaste zitplaats?
Nee, kaarten zijn niet geplaceerd. De zaal is 15 minuten voor aanvang geopend.

Waar kan ik het actuele nieuws volgen over De Wettertoer?
Nieuws over de voorstelling worden bekend gemaakt op de website en social media (Facebook en Instagram) van De Wettertoer.

Welke maatregelen zijn er genomen ivm corona?
We hebben maatregelen genomen waardoor onze bezoekers, ons personeel en onze artiesten minimaal 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden.
Enkele van deze maatregelen zijn:
Er is een aangepaste route gecreëerd waardoor u veilig de voorstelling kunt beleven
– Bij de ingang vindt een checkgesprek plaats om te bepalen of uw bezoek een risico oplevert. Houdt u er rekening mee dat we eventueel moeten werken met negatieve testen en/of vaccinatiebewijzen
– We leven de algemene hygiënevoorschriften van het RIVM na. Bij de ingang zijn desinfecterende handgel, zeeppompjes en papieren handdoekjes aanwezig.

Heeft u een andere vraag?
Neem dan contact op via info@dewettertoer.nl